. ...

 

Meer en actueel nieuws op

nethwork.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van den Bergh en Jurgens (nu Unilever) zorgen al bijna 100 jaar voor onze bloedvaten. Maar niet heus.

 

Van Planta kregen we uitslag; Becel bevatte tot 2002 zoveel linolzuur dat je een 17% hogere kans had op overlijden dan de mensen die het niet zo nauw namen met hun voeding en bijvoorbeeld roomboter bleven gebruiken, zo bericht de NRC.

Wat ze niet meldden: teveel linolzuur (omega 6) in je dieet is hoogstwaarschijnlijk verantwoordelijk voor het (eerder?) ontstaan van prostaatkanker. Allang bekend, maar steeds onder het tapijt geveegd.

Monique Gerrichhausen van Unilever ontkende bij de Reclamecode-Commissie nog glashard dat er ook maar iets negatiefs over Becel te melden was.

De advocaten van Unilever vonden dat de man die een klacht indiende naar aanleiding van de slogan: Becel, al 50 jaar goed voor hart en bloedvaten, beschouwd kon worden 'als een gevaar voor de samenleving.'

Ha,ha. Een fraai staaltje humor.

Misschien moeten we alsnog een klacht indienen bij de Orde van Advocaten. En bij het OM wegens SMAAD.

Ach, laat maar, het is toch Becel aan de galg gesmeerd...

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Becel onder vuur in Canada

Dr. Yoni Freedhoff: 'Smeer toch lekker die verdomde roomboter op je brood'

 

Huisarts en assistant professor Yoni Freedhoff (Canada), gespecialiseerd in vetzucht, adviseert ronduit gewoon roomboter op het brood te smeren. 'Dat verzadigd vet slecht voor je gezondheid is, is allang achterhaald', zegt hij.

Hij maakte zich nogal boos over een advertentie van Becel (Cheat on butter oftewel Fop uzelf met Becel) waarin Becel wordt gepromoot vanwege de lekkere 'botersmaak'. Dat komt natuurlijk door de 1% buttermilk powder die er in zit.

Roomboter is helemaal niet slecht en kan zelfs als een medicijn worden beschouwd als je het vergelijkt met wat er allemaal aan troep in Becel zit:

Canola and sunflower oils 74%, water, modified palm and palm kernel oils 6%, salt 1.5%, buttermilk powder 1%, soy lecithin 0.2%, natural & artificial flavor, potassium sorbate, vegetable monoglycerides, citric acid, alpha-tocopherol acetate, calcium disodium EDTA, vitamin A palmitate, beta-carotene, vitamin D3.

Yoni zegt: " Verwen uzelf en eet vooral echte roomboter!' It's really frickin' good!' (Het is echt hartstikke goed!')

Een dokter naar mijn hart.

Een oude bijsluiter op vetvrij-papier voor roomboter

 

 

 

 

Maar misschien wordt onze houdbaarheidsdatum ook wel met enkele jaren verlengd, als we straks allemaal 15% sojabloem bevatten. Viriel als een jonge god. Ik ben echter bang van niet.

De bewuste krentebollen liggen al een maand in de la en voelen nog net zo veerkrachtig aan als toen ik ze kocht. Het geheim? Sojabloem. Dat houdt erg goed vocht vast.

Ook Europa moet er aan geloven: de gigantische overproduktie van genetisch gemodificeerde en platgespoten soja voor de bio-diesel-industrie leidt ertoe dat we gebombardeerd worden met soja-producten: meel, bloem, soja-lecithine. In Amerika zit in 9 van de 10 producten soja-lecithine, een bijproduct van soja-olie, dat met het zenuwgif annex oplosmiddel hexaan uit de geplette sojabonen wordt 'gewonnen'.

Dat er gesjoemeld wordt met de export (vooral naar het Oostblok in Europa, maar van daaruit wellicht weer doorgevoerd) is duidelijk als we de statistieken zien: er wordt meer sojabloem uit de USA uitgevoerd dan er geproduceerd wordt. Waarschijnlijk wordt de truc gebruikt om soja-meel te etiketteren als bloem, want dat valt kennelijk niet onder de importrestricties. Anyway, het moge duidelijk zijn dat geen douane-ambtenaar het verschil ziet tussen soja-lecithine afkomstig van zwaar bespoten gen-soja of van 'biologische' oorsprong.

Maar in elke reep chocola, in elke Mars, in elke Snicker, in elke Nuts, zit soja-lecithine. Het zit in Becel, het zit in gevulde koeken, kortom je krijgt er veel meer van binnen dan je denkt. Hoe zit het met de glyphosaat- en hexaan-residuen? Is dat wel eens gemeten?

Nee dat doen echte onderzoekers nooit. Ze zullen nooit eens lab-ratten 2 jaar lang gifsoy-krentebollen voeren, Marsen of gevulde koeken. Dat is veel te simpel. Want als je dat doet wordt je onderzoek vrijwel meteen afgeschoten: statistisch niet goed, geen goede controlegroep etc. Daar haal je niet -zoals Hochstapler Stapel - een toppublicatie als Science mee. Ook al zie je bij je ratten borsttumoren zo groot als tennisballen verschijnen, zoals de Franse onderzoekers tot hun afgrijzen moesten constateren (ze voerden hun ratten 2 jaar lang gen-mais met glyphosaat).

Nu is vastgesteld dat kinderen van landbouwers die veel glyphosaat op hun mais en soja spuiten een grotere kans hebben op ADHD.

NRC-NEXT van 23 januari kopte: Meer meisjes met ADHD.

Komt dat zo maar uit de lucht vallen? Nee natuurlijk.

Het oorspronkelijk onderzoek is gedaan in de USA. Maar ook in Nederland is er een forse stijging zichtbaar.

Was ADHD in 't verleden vooral een diagnose die gesteld werd bij jongens en dan van hoogopgeleide ouders, nu vindt er een 'inhaalslag' plaats: ook meisjes krijgen vaker het etiket ADHD, en dan met name kinderen uit armere zwarte gezinnen en kinderen van Aziatische en Zuid-Amerikaanse oorsprong.

Nu is dat natuurlijk een goede eerste stap, zo'n epidemiologisch onderzoek, maar wat doe je er vervolgens mee?

Zo had de NRC laatst ook een kop: Fijnstof verband met autisme?

Eveneens een Amerikaans onderzoek. Gezinnen die langs snelwegen wonen hebben vaker een kind met autisme. Nu zeiden die onderzoekers niet dat fijnstof de oorzaak was, maar toch, het kwam wel ter sprake.

Het mag kennelijk niet hardop gezegd worden: maar mensen die langs snelwegen wonen zijn doorgaans arm.

En arme mensen worden ook in de USA gesteund. Jonge moeders krijgen gratis infant formula, en dat is veelal het goedkope soja-melk.

En aangezien 99% van de soja in de USA zwaar wordt bespoten, krijgen de arme baby's een heleboel glyphosaat binnen. En glyphosaat, dat is wetenschappelijk vastgesteld, kan ADHD veroorzaken. Is het zo simpel? Ja. Want later komt er natuurlijk nauwelijks vlees op tafel, maar soja-brokken van de voedselbank. En als er al vlees op tafel komt, dan is het vlees van runderen die dagelijks een zwaar bespoten portie soja-eiwit krijgen voorgeschoteld.

Op het moment dat de kinderen kunnen kauwen,worden ze volgepropt met candy-bars. Dikmakende tussendoortjes, met soja-eiwit en -lecithine. Als er gebakken wordt, wordt er gefrituurd in soja-olie, de meest bewerkte en giftige olie ooit. Kortom, er is alle aanleiding om het niet over een zijpad als fijnstof te hebben, maar gewoon over voeding.

Zowel autisme als ADHD zouden een oorsprong kunnen hebben in voeding.

De soja-lobby is echter sterk. Monsanto, Cargill zijn oppermachtig. Er is nauwelijks tegengas.

Amerika wordt met de dag gekker.

En nu wij ook al.

Doe gauw de deur op slot en de grenzen dicht.

 

 

 

 

Rot fruit.........................................................................................................................................................................Sybrand 2013

 

(Op het moment dat ik de kop zie van de column van Christiaan Weijts in de Next van donderdag 17 januari (Rot Fruit) spot ik een exact tot de helft beschimmelde citroen. Stiekem van onderen gaan rotten. Dan schiet je direct de Haagse typering van 'kouwe kak' te binnen: Van boven bont, van onderen stront. Dan ga ook als vanzelf mijmeren over de eertijds zo solide uitstraling van de Nederlandse banken, voel je nog het knisperend bankpapier - de snippen, de vuurtorens - die zelfs in de witte was geen krimp gaven, maar tegelijkertijd groeit ook de woede over al die ongedekte cheques die de bankiers sindsdien hebben uitgeschreven, en realiseer je, dat wij met z'n allen door die boeven als citroenen zijn uitgeknepen. Denk maar eens terug aan de Euribor-rente zo rond 2008. Die werd toen bedisseld door 35 grote banken waaronder Rabo-bank en ING (toen Postbank).

De variabele rente op de hypotheken die aldus tot stand kwam, was godbetert hoger dan die van 5 jaar vast. Nu de Rabo uit de deftige Euribor-club is gestapt, rijst het vermoeden dat er beter gesproken kan worden van 'het schielijk verlaten van een giftig slangennest'. Het zou me niet verbazen. Maar de bonussen zijn verdeeld, de targets gehaald. En wij? Wij betalen zoals gewoonlijk de volle mep.)

 

 

 

 

(ingezonden mededeling)

 

 

(free poster)

 

(ingezonden mededeling)

 

...... ....

..................................Journalism, photography & graphic design

.. ...

 

'Museums are full of crap' . Lachen met Martin Visser.

......

 

Soms leidt zo'n correctie niet tot een voor alle partijen bevredigend resultaat.

 

 

 

Februari 1921, Le Sourire-spread: A quoi penses-tu mon chéri? Schitterende illustratie van Henry Le Monnier. Daar kan qua erotische impact de Playboy - met 24 miljoen pixels, glad gefotoshopte tietjes en gewaxte gleufjes- niet aan tippen. What you don't see, that is what you want to get. Of niet soms?

(repro, retouche & color-upgrade: SybrandDigital)

 

......................................................................................................................................................

 

Breiviks's Godfather:

Ted Kaczynsky alias The Una-bomber.

 

......Ted Kaczynski bij zijn arrestatie en (rechts) als jonge veelbelovende student.

After much delay and stalling from Kaczynski's attorneys the court finally sent for psychiatrist Sally Johnson to examine him. She spent ten days interviewing him and reading his writings. She concluded that he was competent to stand trial and represent himself, which was exactly what he wanted. She wrote that "he does no show evidence of overt disorganization or psychotic symptomology", and does not show "evidence of a mood disorder, obvious thought disorder, intellectual dysfunction". But he is "introverted, shy, and socially insecure", and he believes "the system as it exists is bad and rebellion against it is justified", and that "freedom and personal dignity have greater importance than comfort and security". She saw it equally symptomatic that he "feels compelled to live a life of extreme isolation and to focus his energy against all aspects of society that are attempting to control the masses."

Voormalig FBI-agent Terry Turchie, die de leiding had over een federaal rechercheteam dat jacht maakte op de Unabomber, zegt dat de twee mannen (Breivik en Kaczynsky) frappante overeenkomsten vertonen.
"Deze woede, het eenling-aspect, deze wens om terug te blikken naar hoe het vroeger was en de gedachte dat ze op zichzelf waren aangewezen", aldus Turchie. "Het echte probleem is dat deze eenlingen veel lastiger zijn op te sporen dan andere soorten terroristen."


Zeker één gedeelte heeft Breivik in zijn manifest letterlijk van Kaczynski overgenomen: "Feministen zijn er fel op gebrand te bewijzen dat vrouwen net zo sterk en capabel zijn als mannen. Ze worden duidelijk geplaagd door een angst dat vrouwen wellicht NIET zo sterk en capabel als mannen zijn."

 

Kaczynski was (is) niet gek. Breivik ook niet. En of Adolf Hitler krankzinnig was, wordt ook ernstig betwijfeld. Er is iets anders aan de hand. Alle drie de mannen (het zijn altijd mannen) hadden grote problemen met relaties. En vooral om relaties met vrouwen aan te knopen.

Breivik en Kaczynski zijn

hoogstwaarschijnlijk

High Functioning Asperger's.

Een vorm van autisme die vaak gepaard gaat met een erg hoog IQ. Ook de moordenaar van Fortuyn, Volkert van der G. zou volgens ingewijden een Asperger zijn. De moordenaar van Heyn, was eveneens een 'lone wolf' die de bossen bij Oosterbeek op z'n duimpje kende.

Zo zullen er wel meer voorbeelden te vinden zijn van mensen die ogenschijnlijk goed en normaal functioneren, maar die met een zekere satanische sluwheid, (een afgesneden vinger opsturen naar de familie van de AH-topman, terwijl de man al dagen dood was) met dodelijke precisie en een ijzeren volharding 'hun heilige opdracht' uitvoerden. Kenmerkend is dat zij zich nauwelijks bezighouden met de gevoelens van slachtoffers of familie. Het Grote Doel heiligt alle middelen.

(Begrijp me goed: Het is niet zo dat alle 'Aspies'(zoals ze zichzelf met milde zelfspot noemen) zich vroeg of laat gaan bekwamen in het maken van bommen, of het neerschieten van mensen, maar rechtbanken en psychiaters willen kennelijk niet luid en duidelijk verklaren dat het om autisme gaat.Het is een groot taboe. Mag niet hardop gezegd worden.

Autisme komt namelijk - en wordt steeds vaker gediagnosticeerd- in alle lagen van de bevolking voor, van hoog tot laag, en dan komt het allemaal wel erg dichtbij.Het zal je kind maar wezen.

Dus zeggen de 'deskundigen' al snel dat iemand 'krankzinnig' is en last heeft van psychosen. Zo ook bij Breivik. Aanklagers vinden dat allang best, want zij zijn bevreesd voor een groot media-circus, met ellenlange toespraken. Dan is het veel eenvoudiger iemand gek te verklaren, zodat hij zichzelf niet kan vertegenwoordigen en niet het laatste woord heeft....)

Kaczynski (1942) was al vanaf zijn jeugd een beetje vreemd. Speelde altijd naast kinderen en niet met ze. Was bang voor mensen en gebouwen. Zijn IQ (167) was zo hoog, dat hij diverse klassen oversloeg. In de klassen met de oudere kinderen werd hij hevig gepest.

(Wikipedia) From grades one through four, Kaczynski attended Sherman Elementary School in Chicago. He attended grades five through eight at Evergreen Park Central School. As a result of testing conducted in the fifth grade, which determined he had an IQ of 167, he was allowed to skip the sixth grade and enroll in the seventh grade. Kaczynski described this as a pivotal event in his life. He recalled not fitting in with the older children and being subjected to their bullying.

His mother was so worried by his poor social development that she considered entering him in a study for autistic children led by Bruno Bettelheim.

He attended high school at Evergreen Park Community High School. Kaczynski excelled academically, but found the mathematics too simple during his sophomore year. During this period of his life, Kaczynski became

obsessed with mathematics, spending prolonged hours locked in his room practicing differential equations. Throughout secondary schooling Kaczynski had far surpassed his classmates, able to solve advanced Laplace Transforms before his senior year. He was subsequently placed in a more advanced mathematics class, yet still felt intellectually restricted. Kaczynski soon mastered the material and skipped the eleventh grade. With the help of a summer school course for English, he completed his high school education when he was 15 years old. He was encouraged to apply to Harvard University, and was subsequently accepted as a student beginning in 1958 at the age of 16.

While at Harvard, Kaczynski was taught by famed logician Willard Van Orman Quine, scoring at the top of Quine's class with a 98.9% final grade.

Kaczynski graduated from Harvard University in 1962 and subsequently enrolled at the University of Michigan, where he earned a PhD in mathematics. Kaczynski's specialty was a branch of complex analysis known as geometric function theory. His professors at Michigan were impressed with his intellect and drive. "He was an unusual person. He was not like the other graduate students", said Peter Duren, one of Kaczynski's math professors at Michigan.

"He was much more focused about his work. He had a drive to discover mathematical truth."

"It is not enough to say he was smart", said George Piranian, another of his Michigan math professors. Kaczynski earned his PhD with his thesis entitled "Boundary Functions" by solving a problem so difficult that Piranian could not figure it out. Maxwell Reade, a retired math professor who served on Kaczynski's dissertation committee, also commented on his thesis by noting, "I would guess that maybe 10 or 12 men in the country understood or appreciated it."

 

 

Een stukje code aangetroffen door de FBI in Kaczynski's boshut.

Pas na tien jaar wist men dit geheimschrift te ontcijferen en alleen maar omdat

ze in één van zijn boeken de 'key' vonden. Elk cijfer staat voor een woord, en de code moet van

links naar rechts, van rechts naar links, van boven naar beneden en op

twee manieren diagonaal worden gelezen...Op deze manier legde hij de

gegevens van zijn aanslagen vast.

In late 1967, Kaczynski became an assistant professor of mathematics at the University of California, Berkeley, where he taught undergraduate courses in geometry and calculus. He was also noted as the youngest professor ever hired by the university. This position proved short-lived, as Kaczynski received numerous complaints and low ratings from the undergraduates he taught. Many students noted that he seemed quite uncomfortable in a teaching environment, often

stuttering and mumbling during lectures, becoming excessively nervous in front of a class, and ignoring students during designated office hours. Without explanation, he resigned from his position in 1969, at age 26.

The chairman of the mathematics department, J. W. Addison, called this a "sudden and unexpected" resignation, while vice chairman Calvin Moore said that given Kaczynski's "impressive" thesis and record of publications, "He could have advanced up the ranks and been a senior member of the faculty today."

 

Als je het Manifest van Kaczinsky leest, (na 20 jaar terreur met het leggen en sturen van bommen, wist hij de NYT zo ver te krijgen dat ze zijn manifest publiceerden, en dat leidde ook weer tot zijn arrestatie), stuit je dan ook vrij snel op de diepere drijfveren van de jongste professor ooit, die echter niet over sociale vaardigheden beschikte en daarom ook niet kon lesgeven en zich in een boshut bij Montana voor een celibatair leven terugtrok.

Kaczinsky schrijft over 'oversocialized leftists'. Wil met een ingewikkelde redenering uitleggen dat 'the leftists' de oorzaak van de in zijn ogen verwoestende technologische ellende zijn. Je zou het kunnen vergelijken met het debiele gehak van de PVV richting 'linkse kerk'. Maar aan 't einde van zijn Manifest, erkent Kaczynski dat hij er toch niet goed in is geslaagd uit te leggen wat-ie nou bedoelt met 'de leftists'.

Een beetje psychiater zal het echter snel doorhebben: Kaczynski is zélf een 'oversocialized leftist'. Hij moest zichzelf straffen. Het geweld dat hij gebruikte was nodig om zichzelf te bevrijden uit het 'overgesocialiseerde juk' waarin hij als kind en als autist was gehesen. Revenge. (Dat woord gebruikte hij letterlijk toen hij ontdekte dat ze een autoweg dwars door zijn lievelingsstukje natuur hadden aangelegd...)

Kaczynski met zijn vader

Uit de intro van zijn Manifest:

Oversocialization can lead to low self-esteem, a sense of
powerlessness, defeatism, guilt,
etc. One of the most important means by which our society socializes children is by making them feel ashamed of behavior or speech that is contrary to society's expectations. If this is overdone, or if a particular child is especially susceptible to such feelings, he ends by feeling ashamed of HIMSELF. Moreover the thought and the behavior of the oversocialized
person are more restricted by society's expectations than are those of the lightly socialized person.


The majority of people engage in a
significant amount of naughty behavior. They lie, they commit petty thefts, they break traffic laws, they goof off at work, they hate someone, they say spiteful things or they use some underhanded trick to get ahead of the other guy.

The oversocialized person cannot do
these things, or if he does do them he generates in himself a sense of shame and self-hatred. The oversocialized person cannot even experience, without guilt, thoughts or feelings that are contrary to the accepted morality; he cannot think "unclean" thoughts. And socialization is not just a matter of morality; we are socialized to confirm to many norms of behavior that do not fall under the heading
of morality. Thus the oversocialized person is kept on a psychological leash and spends his life running on rails that society has laid down for him.

In many oversocialized people this results in a sense of
constraint and powerlessness that can be a severe hardship. We suggest
that oversocialization is among the more serious cruelties that human
beings inflict on one another.


Some oversocialized leftists have
gone so far as to rebel against one of modern society's most important
principles by engaging in physical violence. By their own account,
violence is for them a form of "liberation." In other words, by
committing violence they break through the psychological restraints
that have been trained into them. Because they are oversocialized
these restraints have been more confining for them than for others;
hence their need to break free of them
.

De grote tragiek is dat Breivik uit het manifest van Kaczynski een voor hem moreel te verdedigen reden heeft gedestilleerd om de 'leftists' te straffen, de sociaal-democraten die volgens hem verantwoordelijk waren voor de immigratiegolf en voor de vernietiging van de cultuur in zijn land.

Tragisch is ook dat Kaczynski, die tot levenslang is veroordeeld zonder de mogelijkheid vervroegd vrij te komen, met zijn cryptisch relaas gericht tegen de moderne technologie die de wereld zou verwoesten, een andere autist zó gek maakte dat deze de 'linkse kerk' met bommen en kogels ging aanvallen...

Cut and paste: overal waar technologie stond kon Breivik zo Islam in zijn manifest plakken. Find and replace all...

Als Hitler morgen terugkeert op aarde (wat God verhoede), kan hij dankzij de computer in een vloek en een zucht Mein Kampf herschrijven; in de nieuwste versie zal hij net als Breivik de Joden liefhebben en de Arabieren haten...

Wat ik wil zeggen: We moeten onder ogen zien dat ogenschijnlijk slimme, hoogopgeleide mensen met grote problemen kunnen kampen, hetgeen -als er niet deskundig wordt ingegrepen - tot voor iedereen rampzalig gedrag kan leiden. Het heeft geen zin dit gegeven langer onder tafel te houden. 'Deskundigen'- die vlak na het wegebben van de verbijstering en de emoties - zich haasten het etiket 'krankzinnig' op deze geweldplegers te plakken, dienen met de nodige argwaan te worden bekeken.

Vakgenoten kunnen dat in de toekomst met één zin afdoen:

'Een krankzinnige diagnose'.

 

 

 

 

(Sybrand'Images)

Van Cohen mogen we niemand nog fascist noemen, da's zo'n beladen term uit het verleden. Hierboven zien we een echte: Mussolini in de schaduw van de door hem bewonderde Julius Caesar*.

Ook de benaming 'neo-fascist' mag niet meer.

We moeten er dus van uitgaan dat er geen fascisten meer bestaan, hooguit dwalen er nog een paar met een rollator rond in de gangen van een bejaardenhuis in Duitsland.

Het gevaar is dat de term zó beladen is, dat we 'm niet meer mogen (durven) gebruiken.

Er zou ook sprake zijn van 'overkill'; zo gruwelijk als Mussolini en Hitler te keer zijn gegaan, dat zal toch niet nogeens een keer gebeuren?

Inderdaad, ook de fascisten hebben geleerd van de geschiedenis, ze zijn netter geworden, daarom heten ze nu ook neo-fascisten.

Het lijkt een beetje op de Godwin-malligheid op Internetfora. Vroeg of laat mondt de discussie op die fora - zo is de ervaring - uit in een vergelijking met Nazi-Duitsland of fascistisch Italië. Met als gevolg dat op straffe van een "Godwin" iedereen met een grote boog om de hete brij heendraait. Dus zaken niet benoemt zoals ze benoemd moeten worden. Fascisme wordt dan al gauw afgezwakt tot populisme. Tot het volk een geweer in de handen gedrukt krijgt... gij zult u dood vechten voor volk en vaderland.

 

*Het is inderdaad Julius Caesar. In 1933 , op zijn verjaardag, schonk Benito de stad Rimini een bronzen copie van dit beeld. Die staat er nog altijd.

.

 

 

 

Zeldzame 'Kodakmomenten'' uit het foto-album van de familie Hitler. Samen met Eva in het Adelaarsnest. Ze zeggen dat-ie meer van zijn herder Blondie hield dan van Eva...

(Sybrand'Images)

..........De hele Nazi-top tijdens een massabijeenkomst. De kleine 'rat' Goebbels kijkt parmantig in de lens.

 

 

Eva Braun was zo te zien dol op paaldansen. Ook hield ze heel erg veel van knuffelen met haar dieren, zoals met haar wit konijntje.

 

 

Who needs more pixels?

 

 

Wilders'-vriendin Pamela Geller

belde de FBI niet:


Sunday, June 24, 2007

Email from Norway


I am running an email I received from an Atlas reader in Norway. It is devastating in its matter-of-factness.


"Well, yes, the situation is worsening. Stepping up from 29 000 immigrants every year, in 2007 we will be getting a total of 35 000 immigrants from somalia, iran, iraq and afghanistan. The nations capital is already 50% muslim, and they ALL go there after entering Norway. Adding the 1.2 births per woman per year from muslim women, there will be 300 000+ muslims out of the then 480 000 inhabitants of that city.
Orders from Libya and Iran say that Oslo will be known as Medina at the latest in 2010, although I consider this a PR-stunt nevertheless it is their plan.
From Israel the hordes clawing at the walls of Jerusalem proclaim cheerfully that next year there will be no more Israel, and I know Israel shrugs this off as do I, and will mount a strike during the summer against all of its enemies in the middle east. This will make the muslims worldwide go into a frenzy, attacking everyone around them.
We are stockpiling and caching weapons, ammunition and equipment. This is going to happen fast.
Before, I thought about emigrating to Britain, Israel, USA, South Africa, etc. for taxes and politics, but instead (although I believe we are the very last generation on earth before the return of God) I will stay and fight for the right to this country and indeed the entire peninsula, for the God-fearing people, just in case this isn't the end of the world after all. Doesn't hurt to have a backup plan.
It's far from impossible to achieve, after all my people has done it every time before, in feats that match the ancient greek, hebrew and british "legends".
Oslo and the southeast may fall easily, but there are other lines than "state"-borders drawn across this country since long before there was even a single muslim in the world, and we have held them this long, against everyone else too. We are entering a new golden age for my people, and those of a handful other countrys, but only through struggle.
Never fear, Pamela. God is with you too in this coming time.


Posted by Pamela Geller on Sunday, June 24, 2007 at 10:08 AM in Eurabia: Dhimmitude 2007 | Permalink

 

Posted by: Pamela Geller Oshry | Sunday, June 24, 2007 at 02:54 PM


I always find it interesting that Duncan and his ilk* avoid these types of posts...
Hmmm, I wonder why?
John Jay says: "are we to slip into an eternal dark ages without a fight?"
That IS the question exactly...

 

Op de site van Geller is de mededeling dat er wapens opgeslagen worden en ammunitie verzameld nu weggehaald...

I have read several hundred pages of the Breivik manifesto and this language, especially it's readiness to engage in extreme violence on behalf of nation and race, echoes Breivik's document.


Add to that the fact that Geller has attempted to erase the evidence, and you have a very suspicious set of circumstances in which it's reasonable to assume this message was from Breivik himself. Geller has in fact denied that her correspondent was Breivik.


What no one, as far as I know has written about this, is that the fact Geller received a message from someone publicly outlining his plans for mass murder and she concealed both the plans and his identity from the authorities. That makes her an accessory (someone who helps a criminal before or after the crime) after the fact if he in fact acted. In fact, if I were the FBI I'd be beating down a path to her door and at the very least demanding the original version of the e-mail containing the author's name.


Most of us know that Geller is a batshit crazy ideologue, but this takes her into an entirely different realm. She concealed evidence that might've allowed Norwegian authorities to begin monitoring his activities as early as 2007. That's potentially criminal conduct.

http://www.richardsilverstein.com/tikun_olam/

Wikipedia:

Geller has also lent her support to a number of other political causes. She has strongly defended former Serbian president Slobodan Miloševic, denied the existence of Serbian concentration camps in the 1990s, said that black South Africans are engaging in a "genocide" against whites, and expressed support for the far right English Defence League.


She encouraged Israel to "stand loud and proud. Give up nothing. Turn over not a pebble. For every rocket fired, drop a MOAB. Take back Gaza. Secure Judea and Samaria. Stop buying Haaretz. Throw leftists bums out."

Eric Boehlert, a senior fellow at liberal watchdog group Media Matters for America, remarking that "she's been instrumental, she has whipped up hatred in the right-wing blogosphere and now that's spilled out into the wider community"

Media Matters further suggested that "Geller's history of outrageous, inflammatory and false claims, particularly when it comes to issues related to Islam, demonstrate that she cannot be expected to make accurate statements and should not be rewarded with a platform on national television."


Geller was described by The Observer as the "darling of the Tea Party's growing anti-Islamic wing". She has advocated an alliance between the Tea Party Movement and the English Defence League (EDL), saying: "I share the EDL's goals... We need to encourage rational, reasonable groups that oppose the Islamisation of the west.

 

 

 

Homo-erotische narcist met paranoia en grootheidswaanzin, was dat niet Adolf Hitler?

 

Breivik wilde er heel erg

'Arisch', als een reddingbrengende

blonde god, uitzien.

 

Plastic surgery has been undergone by notorious Norwegian killer

Anders Behring Breivik several times, according to a childhood friend of his.


Breivik underwent a nose, forehead and chin job in the U.S. several years ago,

the friend told the Norwegian Dagbladet daily.

According to friends of the terrorist, he started taking steroids in his adolescence, which he has also admitted in his manifesto.
Breivik has an obsession with his looks, as well as with money and clothes, the manifesto also reveals.

Friends of the mass killer have described him as pedantic. Some say that he used to claim he was very successful with women, but have never seen him with one, reports Novinite.com.
Breivik himself has confessed in his manifesto that he considers himself too feminine, which he has blamed on having been raised without a father.


According to Svenn Torgersen, a Norwegian expert in clinical psychology, the mass murderer has an "extremely narcissistic" personality.

 

ALS Breivik correspondeerde met Geller, en deze - getuige haar reactie - De Heilige Oorlog van Breivik van harte toejuichte, doet zich de merkwaardige situatie voor dat een vrouw, geboren uit Joodse ouders, een clubje vormend onder de naam Jewish women for Sarah Palin, zich volgaarne inliet met een namaak-SS-er die heel graag er heel erg Arisch uit wilde zien. Blond was-ie al, maar een mooie neus en een wilskrachtige kin miste hij nog.

De geschiedenis herhaalt zich altijd net iets anders; we hebben hier te maken met een paranoide narcist die niet tegen Joden is, integendeel, ze hevig adoreert, maar fel tegen Arabieren is. Psychologisch maakt dat niet veel uit; deze angstige, verknipte narcist, had net als Hitler, de mislukte kunstschilder, gewoon een gevaar, een zondebok nodig waaraan hij zich aan kon optillen, waardoor hij groot en beroemd kon worden.

De vergelijking met Hitler dringt zich op. Die man was niet totaal gek, maar had wel tal van afwijkingen. Eentje is wel heel opvallend: Hitler had volgens de Russische onderzoekers, die een aantal lijken bij de bunker opgroeven, maar één bal en zou nooit sexueel contact hebben gehad met Eva Braun. Monorchism (1 bal) en hypospadia gaan vaak samen. Het betekent eigenlijk dat de vrucht (in eerste aanleg met alleen vrouwelijke kenmerken) sexueel niet volgroeid is. Bij hypospadia bevindt zich de urethra aan de zijkant van de penis. Breivik is nooit gesignaleerd met een vriendin.

Dr. Redlich (''Hitler: Diagnosis of a Destructive Prophet'' (Oxford University Press) , adds several new medical diagnoses to the list. He believes that Hitler probably had both spina bifida occult -- a not uncommon hereditary condition that is largely symptomless, but can cause difficulties in urination and frequent bladder infections -- and hypospadia, an abnormally placed urethra.

Adolf Hitler is often referred to as a madman, in part because most people are loath to accept such enormity of evil as anything other than the byproduct of psychosis. Yet just how ''mad'' Hitler was, and how much of the evil he perpetrated can be attributed to illness, either physical or mental, has been a subject of disagreement among historians.


Dr. Fritz Redlich, a neurologist and psychiatrist, concludes that though Hitler exhibited many psychiatric symptoms, including extreme paranoia and defenses that ''could fill a psychiatry textbook,'' he most likely was not truly mentally ill. Hitler's paranoid delusions, Dr. Redlich writes, ''could be viewed as a symptom of mental disorder, but most of the personality functioned more than adequately.''

Hitler, he added, ''knew what he was doing and he chose to do it with pride and enthusiasm.''


 

 

Just preaching love, love and nothing but LOVE

 

Norway, Free Speech, and the Counterjihad
Pamela Geller and Robert Spencer


Ever since the heinous murders in Norway, we have been subjected to an unrelenting campaign of vilification. It appears that the Norway mass murderer Anders Breivik cited us in his lengthy cut-and-paste manifesto; his citations of our work have led to an international campaign to blame us for the massacre.

The New York Times, NBC, the BBC, CNN, the Washington Post, many European publications, and a host of others have claimed that we are responsible for creating a climate of "hate" in which a Breivik was inevitable. This is not only false, but such charges against us challenge fundamental principles of the freedom of speech.
We submitted this present article defending ourselves to the New York Times, the Washington Post, the Washington Times, the New York Post, National Review, the American Spectator, the London Spectator, the Guardian, and the Wall Street Journal. Most ignored the submission altogether;

National Review and the New York Post were the only ones who bothered to inform us that they were turning down the piece. The mainstream media was ready and eager to demonize us, but not so willing to give us a fair hearing and a chance to rebut their false charges.
In the first place, the claim that we are engaged in focusing hatred upon or engaged in demonizing any group is false. In fact, it is more true of our opponents' attacks on our own work than it is of anything we have said or done. We stand and have always stood against the evil of using violence for political and religious goals, and against all political and religious fanaticism. We stand and have always stood against the use of violence to advance any political agenda. We have stood consistently and still stand for the freedom of speech, the freedom of conscience, and the equality of rights of all people before the law. Anyone who sincerely upholds and wishes to defend those principles, whatever his creed or background, we count as an ally.


Those who claim that we have incited hatred that leads to violence are using an argument that can be used against themselves. Critics of American and NATO foreign policy should note that there have been numerous terror attacks committed by people who oppose that foreign policy. Are such critics responsible for creating a climate of hatred that led such people to commit terror attacks?


Ultimately, the arguments that have been used to blame us for the Norway attacks can be used against anyone of any ideological perspective, and strike at the very heart of the freedom of speech. By their logic, no one should be critical of anything, for fear that some evil person will misunderstand that criticism and commit violence because of it. The mainstream media itself can be seen as inciting violence in its sharp criticism of our perspective: the murders of Theo van Gogh and Pim Fortuyn, as well as the multiple threats against Geert Wilders, Ayaan Hirsi Ali, Wafa Sultan, and both of us, amply demonstrate that criticism of anti-jihadists can and does often lead to violence. Should that criticism thus be muted?

Thanks to the Internet we know now, Pamela Geller is lying.

 

* Duncan en zijn soort ; kan een verwijzing zijn naar Rex Duncan Rep Oklahoma.

 

Follow the money.Net niet de jackpot bij de Staatsloterij. De vrienden van Poelmann. Nationale Postcode Loterij 'verblijdt' ons met 12 ton zware metalen. Baas Poelmann predikt 'duurzaamheid'. 'Moord op de Postbank', de thriller die de VVD-er Theo Joekes graag had willen schrijven. DNG, De Nieuwe (Gratis) Giro. Bestrijd het leed dat aflossingsvrije hypotheek heet. Nederland bevindt zich met 1000 miljard euro schuld aan de rand van de afgrond. De Eigenheimer als nieuwe Gouden Standaard. De 'profijt'rekening van ING. Zand tussen de raderen. Bezinning op bezit. Kassa voor Robeco: Eet uw huis op! De bank run van 1914. Ierland en het vastgoed-debacle.

On photography. Old lenses never die. Turn your digital SLR into technical camera. Make pictures, not war. The sensual peppers of Weston. Soft or dead sharp?

Over Leven & Eten. MSG-hangplek op je werk? Not my cup-of-soup. Alzheimer-gif en bakkenvol transvet in coffeecreamer. Het Goddelijke zaad van Monsanto smeekt om Pauselijke zegen. WikiLeaks: EU onder vuur. Astma en kalium sorbaat (E202). LINDA verklapt eindelijk het geheim van Totilas. Aaf vertelt waarom Allah ons dadels schonk. Soja? Nee dus. Soja in de verdachtenbank. The unknown dangers of AA in potato-chips. Mushrooms, flaxseed (lijnzaad) & sesameseed fighting breast- and prostate-cancer.De kracht van lignanen, groene thee, broccoli en spruitjes. Crusts against bowel cancer? Bananas against depression.Wat is er aan de hand met de vlinderbloemigen? De kwalijke invloed van fyto-estrogenen op zeugen.En mensen dan? Tamoxifen en overgangsmiddeltjes. Rutz contra the Skinny Bitches. BHA, BHT, BPA: Slaat de verwijving toe? Venkelthee tegen krampjes mag niet meer. Zweten kan dodelijk zijn. Hoed u voor teveel honing, pesto, klein hoefblad en smeerwortel. Meer koorts, minder aspirine. Vleesbomen, onvruchtbaarheid en 'pufjes' met salbutamol en budesonide (hersentumoren?).Kale kop en shrinked balls van androstenediol. Kopje thee, glaasje wijn en een chocolaatje tegen Alzheimer? Shochu, Listerine en keelkanker.

What is true, what isn 't?

Kunst of geen kunst.Ze moesten de Kunst van links afpakken.

Print & Type, boek & druk. Letters & Letters. Early advertising.The biggest wooden ampersand of the world. Three works of Masterprinter Charles Nypels. The Christmas gift of Ruari McLean 1954 featuring Eppo Doeve & The Curwen Press. De letter van Alberto Tallone. De Meidoorn van S.H. de Roos. Kees Stip's Dieuwertje Diekema en de tandemrijwielsnelpersuitgave van Maria Lecina.De Romulus: in lood en digitaal. Het wereldwijde succes van Dutch Type Design. De Caecilia, geschetst in de 3e klas van de academie, nu op de e-reader van Amazon .

 

 

Wie schrijft, die blijft. Dat is een ijzeren wet, die niet alleen geldt voor bedrijven en boekhouders; ook een eenvoudige broodschrijver heeft de dure plicht z'n geest en pen scherp te houden ... wil de schoorsteen van zijn bescheiden arbeiderswoning tenminste blijven roken.

Sybrand Nobbe

is zo'n schrijver die met welhaast middeleeuwse bevlogenheid zijn teksten bewerkt: nogeens bijschuren, iets verder uitdiepen, een beetje inkorten, om dan als finishing touch het edele handwerk glanzend gepolijst bij de klant af te leveren.

Opgegroeid in het loodtijdperk, maar er als de kippen bij om in 1986 de eerste Mac aan te schaffen. Dat heeft hem geen windeieren gelegd, want Sybrand ging z'n teksten ook - op 't toen nog piepkleine scherm - vormgeven. Dat bleek een gouden greep.

't Stoeien met letters heeft altijd een grote aantrekkingskracht op hem gehad. Ooit begonnen bij de Winschoter Courant, waagde hij het eens in de middagpauze zijn naam te zetten op de Ludlow, een loodgietmachine voor advertentiekoppen. Tot zijn ontzetting kwam de gegoten regel er niet uit. Hij realiseerde zich dat hij - letterlijk - op heterdaad betrapt was. Maar gelukkig bleek het een doodnormale eigenschap van de Ludlow te zijn: de machine nam ruim de tijd om de gloeiendhete regel af te laten koelen en bij te werken. Uiteindelijk, na lang wikken en wegen, tientallen seconden waarin de jonge leerling duizend doden stierf, besloot de machine dat dit fraai stukje zetwerk toch het daglicht mocht zien. Kladatsj! Sybrand voelde zich als herboren!

Het corpus delicti

Sybrand werkt(e) vanuit z'n journalistieke achtergrond (redacteur Arnhems persagentschap, TU-Delft, De Kleine Aarde), o.a. voor het Ministerie van VROM, Unidek, Bouwcentrum, De Journalist, Genootschap voor de reclame, e.v.a. bedrijven en instellingen.

 


'n Zoektocht op Google levert verrassende informatie op over Sybrand. Van Sybrand van Haersma Buma (CDA), Sybrand van der Hulst, AIVD-directeur, tot de hengst Sybrand:

 

Vandaag was in Ermelo de eindbeoordeling in de aangespannen disciplines van het Centraal onderzoek voor friese hengsten. Ik was in Ermelo voor de friese hengst Sybrand ( Brandus 345 x Tamme 276) die in eigendom is van Gerda Hof uit Noord-Sleen. Sybrand toonde z'n fraaie houding, maar komt met name te kort in het gebruik van het achterbeen.

Daarnaast beschikte de hengst, net als vorig najaar over weinig 'inhoud'. Aldus de jury...

Net als wij zelf waren er nog veel mensen die de keuze van de jury niet echt begrepen. Echter valt er nu niks meer aan te doen...

Het is heel erg jammer, maar we moeten ons er maar bij neerleggen.

Van Sybrand gaan we in de toekomst vast nog veel horen.. (paardenfotograaf Roland Hitze)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://nl.wikipedia.org/wiki/Sybrand_Nobbe
http://www.nu.nl/tag/sybrand%20nobbe/
http://www.showbiznewz.nl/profiel/sybrandnobbe.html

Stond het vroeger allemaal op papier of perkament (van de Magna Charta tot De Amerikaanse Onafhankelijksverklaring), vandaag flitsen de teksten in digitale vorm aan ons oog voorbij. Maar dat betekent geenszins dat er minder nauwkeurig of zorgvuldig met tekst omgesprongen hoeft te worden.

Het nauwgezet opgebouwde imago van een bedrijf kan immers veel schade oplopen als er allerlei ongewenste tekstuele aberraties op de website staan. Pardon, deze tekstschrijver houdt van goed en verstaanbaar Nederlands, dus laten we het maar gewoon 'fouten' noemen. (Dat is ook wel zo veilig, want voor je 't weet schrijf je abberatie... helemaal fout dus.) Alleen, foutjes worden je niet zo gemakkelijk meer vergeven: Google ziet en bewaart immers alles! (zie boven)

Sitescreening is dan ook de nieuwste innovatie van Sybrand. Het gaat dan niet alleen om typo's en spelfouten, maar ook om verkeerde data, verouderde gebeurtenissen, links die niet meer werken, plaatjes die niet laden of te traag op het scherm verschijnen, tekst die te breed* of te lang is, topkeywords, juridische consequenties, kortom, wie communiceert met de snelheid van het licht, moet op heel andere dingen letten dan wanneer het om een flyer, poster of brochure gaat.

Om kort te gaan: de koers die is uitgezet voor het totale communicatietraject moet consequent worden vastgehouden en bewaakt. Kijk bijvoorbeeld naar Dove, al sinds 1954 klant bij Ogilvy (door David himself óp de kaart gezet met het legendarische: 'Oh dear, I'm head over heels in Dove'), en still going strong. Of Randstad (zie hieronder.)

 

U wilt meer weten over Sybrand's werkwijze en aanpak? Stuur een mailtje naar

en Sybrand (who else?) neemt contact met u op.

 

* 'Toen ik nog wat te zeggen had in dit vak en schuchtere juniors aan mijn autoritaire lippen hingen, mocht ik graag een leerzaam moment verwijlen bij de dienende taak van de typografie. Mijn stokpaardjes liet ik dan ongeCrouweld de vrije teugel: 'Zet langere teksten nooit uit een schreefloze letter, laat staan uit de horreur die schreefloos cursief heet. Houd de tekstbreedte dusdanig overzichtelijk, dat draaier en atlas van de lezer niet geforceerd worden. Lezen is wat anders dan het kopzwaaiend bijwonen van een tenniswedstrijd.'

(Uit de column 'Goddelijk geteisem' van de legendarische tekstschrijver Marten Faber alias de Leeuw van Luxwoude.)

(Wim Crouwel van Total Design werd vaak vereenzelvigd met de koele Zwitserse typografie en haar schreeflozen.)
In dit verband is het wel aardig te vermelden dat Hans Stol, die stad en land afreist om lezingen te houden over Huisstijlen, meldt dat het beeldmerk van Randstad 'niets betekent'. Laat Ben Bos, de ontwerper van Total Design dit niet horen. Of Crouwel, de meester himself. We zien toch duidelijk een gespiegelde onderkast r in het beeldmerk, een wegwijzer-r ook, die mensen meerdere kanten op stuurt. Als dat niks met 'uitzenden' te maken heeft... De -r- is ook regelrecht afkomstig uit het moderne alfabet, waar Crouwel min of meer beroemd door is geworden. Stol moet wel zijn klassieken kennen. Ook Randstad is al jarenlang zeer herkenbaar dankzij dit ijzersterke merk, waaraan nog geen millimeter is veranderd.

 

Ter rechterzijde:

 

Balkenende zal de geschiedenis ingaan als de man die -strijdend voor normen en waarden - zelf tot norm verheven werd: de Balkenende-norm. Die mevrouw van de Staatsloterij heeft daar nooit last van gehad; ze kon jaarlijks 400.000 euro incasseren om de -kennelijk- ontspoorde loterij weer op de rails te krijgen. Dus als goed Christen betaal je een 'zeer bekwame dame' een half miljoen euro om de goklust onder het volk aan te wakkeren. Nee, dan de postcodeloterij: meneer Poelman ging zelf naar een ver en warm land om daar de ellende op de vuilnisbelten te aanschouwen. Wij kunnen ondertussen, zo belooft hij ons, miljoenen winnen, dus verdubbel uw winstkans, koop een extra lot, doe het nu, voor die arme bloedjes van kinderen.

Als ze nu eens zouden stoppen met die kanjers van enveloppen, waarop Katja Schuurman ons gedecolleteerd, gelaserprint en gepersonaliseerd toeschreeuwt dat, als we multimiljonair worden, ze best eens bij ons wil aanbellen, (misschien kun je ook nog een nachtje overblijven Katja?), dan zouden daar heel wat kindertjes in India mee geholpen kunnen worden.

Het is al erg genoeg dat de overheid het toestaat dat we aan de chantage van de postcodeloterij worden blootgesteld (we moeten wel meedoen, want stel dat de buren....), dus stop alsjeblieft nou met die geldverspillende mailings.Want van wat honderd enveloppen hier kosten, daar kan een gezin in India een maand ruim van eten.

* VN-persmuskiet Colijn (merkwaardig genoeg ook verbonden aan das Propaganda-Ministerium Clingendael) deed wat lacherig over al die oorlogssyndromen, maar weet hij nu dat de Cambodjagangers ziek en gek werden van het anti-malariamiddel Lariam? En dat het Department of Defense het in de ban heeft gedaan? Als je voor Clingendael werkt, moet je toch zeker op de hoogte zijn van wat er in VS speelt.

* Je kan veel zeggen van Scheringa, maar mooi dat-ie wel Wognum op de kaart heeft gezet.

* Die witte pakken van Polak, die waren toch zeker wel van Armani?

* Als je RIVM + kans verwaarloosbaar klein intikt, krijg je circa 5500 rapporten op je bureau.De kans dat er iets vervelends gebeurt in Nederland, is volgens het RIVM verwaarloosbaar klein. Je vraagt je dan ook af waarom ze zoveel bombarie maken over die Mexicaanse griep. Zitten ze met al die vaccins in hun maag?

'Het dubbel vaccineren is derhalve onzinnig en alleen maar bedoeld om de enorme voorraden vaccins waar de overheid mee opgescheept zit, kwijt te raken. Gezonder worden we er bepaald niet van, integendeel.' Van der Meij, homeopaat.

(Let op de beurskoersen van Novartis, Baxter en GlaxoSmithKline-Beecham)

Novartis deed in 2008 al goeie zaken met de H5N1-strain. Ze konden net voor het uitbreken van de volgende pandemie het virus snel verwisselen met de California/7/2009 (H1N1) strain en brachten Focretia op de markt. Baxter (met Celvapan) en GlaxoSmithKline (Pandemrix) sprongen ook snel op de geldwagen.

Focetria should not be given to patients who have had an anaphylactic reaction (ernstige allergische reactie) to any of the components of the vaccine, or to any substances found at very low levels in the vaccine, such as egg or chicken protein, ovalbumin (a protein in egg white), kanamycin or neomycin sulphate (antibiotics), formaldehyde and cetyltrimethylammonium bromide.

'Gewone' (1 op de 10) bijwerkingen van vaccins tegen griep zijn onder andere headache (hoofdpijn), myalgia (spierpijn), reactions at the site of the injection (swelling, pain, hardening and redness), malaise (je niet lekker voelen), sweating, fatigue (moeheid) and shivering (rillerig).

Dus als je je moe voelt, beetje rillerig bent, pijn in de spieren hebt en barstende koppijn, dan heb gewoon een lekkere griep te pakken. Gewoon uitzieken dus.Na 21 dagen is het gegarandeerd over en ben je bijna immuun tegen het varkensvirus.

Onze analyse blijkt te kloppen:

De Duitse Bondslanden willen afzien van twee keer inenten.Ze starten onderhandelingen met de farmaceuten om van de teveel bestelde vaccins af te komen.

Van Coutinho, de RIVM-baas die er op stond dat er twee keer geprikt zou gaan worden, hoorden we (nog)niets. In Zeist blijft het doodstil.De kans dat het RIVM nog iets van zich laat horen,is zoals gebruikelijk verwaarloosbaar klein.

* Inderdaad. Geen griep gehad.

* Was het al wetenschappelijk bewezen dat blondjes dommer zijn dan de rest, nu blijken ze ook nog extreem-rechts te zijn.

* Wie de betrekkelijkheid van geld wil inzien, moet eens een oude Quote-500 kopen. Bijvoorbeeld die van 2000.

Zoek Willem Endstra.Stond toen op nummer 43. Is niet meer onder ons.Had volgens Quote 650 miljoen.En verkeerde vrienden.

Dirk Scheringa droeg rugnummer 40. Had in 2000 een geschat vermogen van 700 miljoen gulden. Scheringa reed 'n scheve schaats en ging hard onderuit.Gelukkig heeft hij een realistische kijk op de wereld.

Frits Kroymans (nr. 62): goed voor 475 miljoen. Zijn auto-Imperium is nu door experts total loss verklaard.

'Banken stonden te dringen om te mogen financieren.’ Kroymans maakte hier graag gebruik van en leende veel geld. Maar hij bouwde geen buffers op om tegenvallers op te vangen. De onderneming was overgefinancierd.'

C. van Zadelhoff, boezemvriend van Frits Kroymans: ‘Frits had, maar achteraf gezien is het makkelijk lullen, eerder op de rem moeten trappen.’

Ergens anders lazen we dit advies: Hij had 'm eerder in zijn achteruit moeten zetten...

Misschien had de kleine Frits nooit zijn rijbewijs moeten halen...En Dirk. Dat was een hele goeie politieman. Kan zo weer terugkomen. Zie je 'm straks in Wognum met een lasergun achter een heg liggen in het kader van de pluk-ze-operaties "Meer blauw in het groen" en "Het Geld ligt op Straat'.

't Geld moet rollen', murmelt hij zachtjes.'Maar dan wel altijd mijn kant op', voegt hij er grimlachend aan toe, terwijl hij een werkloze Wognummer zonder achterlicht op de bon slingert.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Wilders voelt zich niet meer veilig in eigen land. Hij overweegt zelfs te emigreren. Een HP-De Tijd-journaliste infiltreerde in zijn geheim genootschap.'Ze had me wel van alles kunnen aandoen', klaagt de Leider. Naar verluidt was de HP-De Tijd-medewerkster'- naar goed journalistiek gebruik - gewapend met een vlijmscherpe kroontjespen.

Het leven van Wilders krijgt steeds meer trekjes van een onvrijwillig verblijf in een gesloten inrichting.

Doemscenario: vanachter kogelvrij glas zal hij straks -hevig schuimbekkend- het gekrakeel in Nederland moeten gadeslaan.Langzaam knettergek geworden, wordt hij onder een spanlaken afgevoerd naar de isoleercel.Zijn verpleegkundige heet Fatima, ze draagt een hoofddoekje, en zij levert sappige stukjes aan De Telegraaf over Bekende Nederlanders die door 't Leven zo hard zijn geraakt dat ze naar 't Gesticht moesten...zo errrrg he, zo errreg voor Geert, die arme jongen hij had toch het beste voor met de mensen...net als, nee, nee noem zijn naam niet, dan komt alles weer naar boven...

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

 

 

 

 
 
 
 
SALLY BECK, Mail on Sunday sybrand-new-images.nlhttp://www.dailymail.co.uk/news/article-388051/Scientists-fear-MMR-link-autism.html#ixzz1EMGujgz5